background
Old_Timers.

Personen auto`s.

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik:

Mijn naam is Joop Janssen, ik ben geboren te Haarlem 1956 en later op 7 jarige leeftijd zijn wij verhuist naar het mooie Drenthe.

 

Op 15 jarige leeftijd behaalde ik mijn Timmermans diploma en toen ben ik gelijk in de Bouw aan het werk gegaan.

 

Eerste aannemer was Scholte & Kleine uit Coevorden, daarna nog gewerkt bij Zomers te Klijndijk daar heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft de fijne afwerking zoals trappen en kozijnen maken.

 

Vandaar ben ik terecht gekomen in een Metaal-fabriek Drameco te Coevorden dit heb ik zo`n anderhalf jaar gedaan en toen toch de Bouw maar weer in.

 

Zo kwam ik terecht in Duitsland als beton timmerman waar goed geld te verdienen was, de eerste klus was in Berlijn zo`n 8 tot 10 uur onderweg en gelijk s`middags bij aankomst c.a 16:00 uuur de bouw op om aan het werk tegaan. ook nog een blauwe maandag in Hamburg geweest maar dat hadden we al gauw gezien.

 

Toen maar afgereisd naar een klus in Osnabrück de bouwplaats lag vlak bij het Hotel (Hotel Hackmann)

daar hadden wij ook de overnachtig. De dag begon s`morgens om 6 uur en eindigde om 20:00 uur s`avonds.

Hier heb ik een fijne tijd gehad en daar leerde ik ook een meisje kennen genaamd Annette Seiffert die werkte in het hotel achter de bar en zo ook waren er twee meisjes die in de keuken stonden waar wij veel mee uit gingen.

 

Vaak zijn we s`avonds samen gaan stappen in Lotte-Wersen, en veel in Osnabrück, bijvoorbeeld Discotheek Hydepark en andere Café s.

 

Wordt vervolgt...................

 

Maar nu mijn hobby dat is veelal met de Pc en mijn website gebruik ik als ontspanning, zo schrijf ik ook geregeld iets uit ons dagelijks leven dit vindt je onder de kop Blog (voorheen de Zwetser).

 

Hier zien we een van de eerste auto` die ik gehad heb en ik ben nu bezig met het verzamelen van meerdere oude modellen mocht je zelf nog een mooie foto hebben van een van je eerste auto`s en je wilt het gepubliseerd hebben neem dan contact met mij op. En hieronder tref je een lijst met alle automerken.


Ik hoop dat jullie hier veel plezier beleven en suggesties zijn altijd welkom.

Gr. Joop.